Blackstone laarzen wil je hebben in je garderobe

Blackstone laarzen

De stoere Blackstone laarzen zijn voor dames met veel pit, het zijn erg stoere laarzen. Je kunt ze eindeloos combineren, waardoor ze niet snel zullen vervelen. De laarzen staan goed onder een jeans, maar ook onder een jurkje staan ze erg leuk. De laarzen zijn verkrijgbaar in de maten 36 tot 41 en de prijzen liggen tussen de 105 en 250 euro. Vanaf de 50 euro is de verzending gratis. Als ze niet naar wens zijn, kun je ze binnen 14 dagen retourneren. De laarzen gaan van helemaal zwart tot cognackleurige enkellaarsjes met stoere gespen, zo zit er voor ieder wat bij.

Blackstone laarzen

De kwaliteit van de blackstone laarzen 

De laarzen staan bekend om hun goede kwaliteit. Je kunt met onze laarsjes elke kant op. Stoer, casual of sportief. Elk seizoen zorgen wij ervoor dat er weer een nieuwe en mooie collecties komen , die altijd aan de hoge kwaliteitseisen voldoen en perfect bij de trends van dit seizoen passen. De laarzen worden allemaal handgemaakt gemaakt met de beste ledersoorten. Door het gebruik van zorgvuldig geselecteerde leersoorten krijgen de laarzen en natuurlijk stoere uitstraling.

Je onderhoud de schoenen met de Carbon Pro Spray, met die spray is de Blackstone laars optimaal beschermd tegen vuil en vocht.