Design tuin loungebank

Bent u op zoek naar een eigen design tuin loungebank maar kunt u alleen maar de standaard loungebanken vinden? Neem dan eens een kijkje op de website van DutchRivièra.
Bij DutchRivièra kunt u uw loungebank in geheel uw eigen stijl ontwerpen en laten maken. Niet alleen de vorm en maat, maar ook de bekleding, zitdiepte en zithoogte kunt u zelf bepalen. De zitdiepte en zithoogte zijn zeen belangrijk voor uw comfort wanneer u aan het ontspannen bent in uw tuin. Elke loungebank van DutchRivièra zitten altijd perfect doordat de banken dusdanig op maat worden gemaakt.

Design tuin loungebank op maat

Bij DutchRivièra doen ze er alles aan om uw loungebank zo perfect mogelijk te maken. Het bedrijf levert de banken in modules van 80 centimeter waardoor u eindeloos kunt combineren voor de vorm die u wilt. Wilt u de loungbanken van DutchRivièra echter eerst bezichtigen voordat u uw eigen besteld? Dat is geen enkel probleem. DutchRivièra heeft een prachtige showroom waar u alle mogelijkheden kan bekijken en natuurlijk ook kan proefzitten. Samen met één van de medewerkers kunt u al uw wensen en behoeften doornemen zodat u de perfecte loungebank in uw tuin krijgt. 

Wilt u meer informatie? Neem dan eens een kijkje op de website.