Grote vakantiehuizen in de Ardennen voor elk gezelschap

  • door
Grote vakantiehuizen Ardennen

De Ardennen: het is niet voor niks een van de populairste vakantiebestemmingen in Europa. Een prachtig natuurgebied, veel te beleven, vaak mooi weer en betaalbaar. Wat wil een mens nog meer? Grote vakantiehuizen in de Ardennen kosten maar een fractie van wat je kwijt bent in dure resorts en zuidelijke landen. En dat terwijl menig persoon zou zeggen dat de Ardennen veel meer te bieden hebben. 

Grote vakantiehuizen Ardennen

Wat is er te doen in de Ardennen?

Wat is er niet te doen in de Ardennen? Het is werkelijk een geweldige locatie voor allerlei soorten vakantiegangers. Allereerst zullen vooral de natuurliefhebbers en avonturiers zich geweldig vermaken in de Ardennen. Er is een hoop te beleven aan sportieve activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van raften? Met een stevige, grote, rubberboot een wilde rivier afvaren. Dat doe je natuurlijk met begeleiding want de rivieren in de Ardennen kunnen wild worden. 

Maar ook voor de natuurliefhebbers die het liever iets rustiger houden, is er genoeg te doen. Je kunt een heerlijk frisse duik nemen in een rivier of gaan paardrijden door de bossen en over de velden. Een rustige vakantie kan goed in dit prachtige Belgische natuurgebied. 

Grote vakantiehuizen Ardennen

Zonovergoten of winters avontuur

Doe jij niets liever dan door de zon wandelen of zonnebaden? In de Ardennen kan het. Gedurende een groot deel van de zomer is het daar hartstikke lekker weer. Maar ook voor de vakantiegangers die helemaal niet zo van die zonnegoden zijn, is de Ardennen een prachtig gebied.