Horeca hoekbank op maat

  • door
horeca hoekbank op maat

Voor een horeca hoekbank op maat kun bij de meubelmaatwerksite.be goed terecht. Ik heb nu die passende bank in mijn zaak. Dit van prima kwaliteit voor een scherpe prijs, en ondanks dat het geen productie is best snel geleverd.

Apart

horeca hoekbank op maat

Een hoek in mijn zaak is niet haaks. De hoek tussen de muren is daar geen negentig maar over de honderd graden. Sowieso is het geen goede plek voor een loungeset; dit komt te ver de ruimte in en zo blijft er te weinig loopruimte over. De enige oplossing was dan twee bankjes tegen de muren, of een hoekbank laten maken. Omdat twee bankjes armoedig zou staan, ben ik voor de hoekbank gegaan. En nu staat het er. Het past goed in mijn horeca zaak, er wordt veel gebruik van gemaakt. Over de stof waarmee het bekleed is, is goed nagedacht. En dat is zo fijn aan de meubelmaatwerksite.be want daar denken ze mee. De stof voelt aan als stof maar het is kunststof en ronduit nat te reinigen en daardoor goed schoon te maken en schoon te houden. En nu kan ik iedereen adviseren; voor een horeca hoekbank op maat moet je bij de meubelmaatwerksite.be zijn.