Independence bedrijven

  • door

Er zijn verschillende Independence bedrijven. Een aantal van deze onafhankelijke bedrijven zijn Glen van den Broeck en Syndicus service België. 

Glen van den Broeck 

Glen van den Broeck is specialist in schrijnwerken. Schijnwerken van diverse formaten zoals intrieur en exterieur.

Interieur

Van inloopkast tot keuken Glen van den Broeck is specialist in binnenschrijnwerk voor binnen. Bekijk onze maatwerk voorbeelden op de website. Van uw persoonlijke keuken tot kantoorpanden alles is mogelijk. maatkasten, keukens, dressings, meubels, plaatsen van valse plafonds, Leggen van laminaat, Plaatsen van binnendeuren, plaatsen lambrisering en het plaatsen badkamermeubels behoren tot de mogelijkheden. 

Exterieur 

Glen van den Broeck is ook gespecialiseerd in maatwerk exterieur. Van gevelbekleding tot bijgebouwen. Verschillende schrijnwerken zijn mogelijk, zoals: Gevelbekleding, bijgebouwen, houten poorten, omheiningen, bekleden poortkaders, terrassen, balustrades, skeletconstructies, en maatwerk overkappingen horen tot de specialisaties van Glen van den Broeck.

Syndicus service

Syndicus service is uw aanspreekpunt voor vragen van de vereniging van mede-eigenaars over zowel administratief, financieel en technisch vlak. 

Technisch beheer

Onder technisch beheer valt het bijstaan van onderhoud en eventuele renovatie van het gebouw. Hierbij het syndicus service een groot belang aan de correcte afhaling van de gemeenschappelijke diensten en het onderhoud door verschillende dienstverleners. 

Financieel beheer

Wij voeren de boekhouding van de VME, wij staan in voor het beheer van de inkomsten en de uitgaven van de mede-eigendom, wij nemen het beheer van het werkings- en reservekapitaal op zich