Nieuwe iPhone te duur? Koop een gereviseerde iPhone online!

gereviseerde iphone online kopen

Het verschil tussen een gebruikte Iphone en een nieuwe direct uit de winkel is nihil. Wanneer je een gereviseerde iPhone online koopt weet je dat de telefoon uit elkaar is geschroefd door experts en elk onderdeel nauwkeurig is bekeken en waar nodig vervangen. De kwaliteit is dus gewoon zo goed als nieuw en je hoeft niet eens in te leveren op functionaliteit. Zelfs de nieuwste generaties zijn makkelijk te vinden bij goede aanbieders van gereviseerde iPhones, maar dan scheelt het je wel behoorlijk in je portemonnee. Heb je geen probleem met een oudere generatie iPhone? Dan zul je voor honderden euro’s minder dan de winkelprijs en prima telefoon kunnen vinden. 

Duurzaamheid

gereviseerde iphone online kopen

Het aanschaffen van een gereviseerde telefoon is duurzaam. Veel te veel telefoons belanden op de schroothoop terwijl ze vol zitten met kostbare materialen. Wil je graag een mooie telefoon, maar heb je ook oog voor het milieu en haat je verspilling? Dan is er eigenlijk geen ontkomen aan, een gereviseerde telefoon is de oplossing voor jou.

Aanbieders

Check bij het aanschaffen van je iPhone welke voorwaarden jouw aanbieder aanhoudt. Veel online winkels geven tot twee jaar garantie op hun gereviseerde telefoons en vandaag besteld is meestal morgen al in huis. Kortom, waarom zou je ooit nog zo’n dure nieuwste generatie kopen als het kopen van een gereviseerde iPhone zoveel voordelen heeft?