Wel of geen tuinhuis

Tuinhuis met terras L

Wanneer de plannen er zijn om de tuin aan te pakken, kan een vraag opkomen om wel of geen tuinhuis te plaatsen. Voordeel is, dat je deze kan gebruiken om spullen in op te bergen. Maar dit huisje kan ook veel ruimte in beslag nemen. Ruimte die je in jouw kleine tuintje misschien niet hebt. Gelukkig zijn daar diverse oplossingen voor. Zo kan je naar Van de Munckhof Tuinhuiscentrum gaan en hier een huisje op maat te laten maken. Samen met een medewerker kan jij jouw wensen kenbaar maken en zullen zij er alles aan doen om dit ten uitvoer te kunnen brengen.

Tuin huis met terras

Tuinhuis met terras

De oplossing hadden wij al vrij snel gevonden. Wij gaan voor een fraai huisje met terras. Omdat wij een vrij kleine tuin hebben, kunnen wij een huisje plaatsen, wel op maat gemaakt, waar we ook onder kunnen zitten.

Inmiddels is het huisje gemaakt en hebben wij deze zelf geplaatst. Wij genieten nu nog meer van onze, kleine, tuin. Vooral omdat alle spullen hierin opgeborgen kunnen worden en wij een heerlijke plek hebben om te kunnen zitten. Meer weten over deze geweldige tuin huisjes, neem dan een kijkje op deze website.